Суспільство

У Чернігові ліквідують несанкціоновані парковки

Усі несанкціоновані парковки, розташовані на вулицях Чернігова, ліквідують. Зокрема це стосується вузьких вулиць міста, де, окрім звичайного транспорту, їздить ще й комунальна техніка, до того ж виконує роботи з прибирання вулиць.

Найбільше ситуація ускладнюється в зимовий період, коли місто засипає сніг і через припарковані авто комунальній техніці важко чистити дороги обласного центру.

Встановити обмежувальні знаки в таких місцях вимагає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. На ранковій нараді в міській раді він пояснив своє бажання таким чином: «Коли вранці я їду на роботу по вулиці Полуботка, обидві сторони дороги заставлені машинами, – розповів чернігівський мер. – Та сама проблема на вулиці Мстиславській і Коцюбинській, біля ЗОШ №3 взагалі як попало припарковані автомобілі. З квітня місяця я прошу прибрати всі авто і встановити відповідні дорожні знаки».

Начальнику міського управління житлово-комунального господарства Ярославу Куцу Атрошенко доручив протягом трьох днів вирішити питання встановлення попереджувальних знаків, а поліцію попросив після цього протягом тижня попрацювати на місцях колишніх несанкціонованих парковок – спершу з метою попередження та роз’яснення, а вже далі, якщо автомобілісти ігноруватимуть знаки, штрафувати неслухняних власників авто.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Питання тільки одне — де паркувати авто?! В Чернігові й так мало місць, де можна залишити автівку, а з кожним роком власників такого транспорту стає тільки більше… Це не вирішення проблеми — вирішення проблеми буде тоді, коли ліквідують несанкціоновані парковки ТА збудують спеціалізовані парковки!

Back to top button