Суспільство

У Чернігові на будинках з’являться нові вказівники

Зараз працівників, які монтують нові вказівники на будинках у Чернігові, можна побачити за роботою на проспекті Перемоги. А найближчим часом можна буде – на проспекті Миру, вулицях Шевченка і Рокоссовського. З вересня і до кінця року на всіх цих вулицях уніфікують і таблички з номерами будинків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Було – стало: на чернігівських будинках монтують нові вказівники вулиць

Вказівники вулиць нового формату в Чернігові встановлюються вже другий рік поспіль. У першу чергу, відповідно до законодавства, вони оновлені на переіменованих вулицях. Минулого року ними були охоплені такі вулиці з висотною забудовою, а в травні-червні цього року – всі переіменовані вулиці приватного сектору. Тільки в приватному секторі таких вулиць 86, нових табличок з назвами – по дві на кожну. Також цього року нові таблички з назвами вулиць змонтовані на перехрестях і знакових будівлях центральної частини міста.

За словами підрядника, зараз виготовлено 511 вказівників з назвами вулиць, змонтовано вже близько 400. Плюс у процесі виготовлення – номери будинків.

На жаль, вже трапився й прикрий випадок, коли будинок з новим вказівником ремонтували і при цьому нову табличку понівечили й викинули. Чернігівська міська рада просить містян не допускати таких випадків. Адже це – майно громади, у яке вкладені кошти платників податків, тобто кожного з нас. При проведенні ремонтів табличку можна зняти й потім встановити знов. Якщо з цим виникають технічні труднощі, за консультацією або допомогою можна звертатися до профільного відділу міського управління ЖКГ за тел. 941-543.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button