Суспільство

У Чернігові на чотири місяці перекриють одне з перехресть

Перехрестя вулиць Івана Мазепи та Музичної перекриють з 15 липня по 31 жовтня 2024 року

Тут проводитимуть реконструкцію водопроводу.

Про це повідомляє Управління ЖКГ.

Для проведення будівельних робіт на водопровідній мережі комунальним підприємством «Чернігівводоканал» Виконавчий комітет Чернігівської міської ради погодив цілодобове перекриття руху автотранспорту на перехресті вулиць Івана Мазепи та Музичної в м. Чернігові з 15 липня 2024 року по 31 жовтня 2024 року.

За інформацією КП «Чернігівводоканал», водопровід по вул. Музичній збудовано у 1979 році із сталевих труб діаметром 500 мм. По ньому забезпечується питне водопостачання від насосних станцій водопроводу № 1 та № 2 для значної кількості мешканців м. Чернігова, а саме: приватна та багатоповерхова забудова вулиць Музичної, Промислової, мікрорайону Лісковиця тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Чернігівщини – без світла

На цей час трубопровід виробив свій термін експлуатації, має численні пошкодження. Аварійні ситуації, які відбуваються на зазначеному трубопроводі, призводять до перекриття водопостачання населення та підприємств частини міста Чернігова.

Для запобігання виникненню в подальшому аварійних ситуацій, роботами передбачається заміна існуючого трубопроводу на поліетиленові питні труби класу ПЕ 100 SDR 17, діаметром 560 мм, у сталевому футлярі, діаметром 800 мм, улаштування залізобетонних колодязів та камер. Також, враховуючи необхідність заміни асфальтного покриття на цій ділянці, необхідно виконати і заміну ділянки каналізаційної мережі.

Проведення вказаних робіт забезпечить цілодобове та якісне водопостачання та водовідведення мешканців та підприємств міста Чернігова.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button