Суспільство

У Чернігові на пішохідному переході на Толстого збили жінку (Фото)

Учора, близько 15-ї години, на вулиці Толстого сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала людина.

За попередньою інформацією, автомобіль «ВАЗ-21112» на пішохідному переході збив жінку, яка переходила дорогу на зелений сигнал світлофора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові, посеред білого дня, патрульні затримали водія «під кайфом»

Патрульні, які прибули на місце пригоди, з’ясували, що постраждала 23-річна чернігівка. Її з підозрою на струс головного мозку шпиталізували каретою швидкої допомоги.

За кермом авто перебував 40-річний житель обласного центру. Від самого початку спілкування поліцейські помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння.

Громадянин не виконував законних розпоряджень патрульних, лаявся у їхній бік і намагався залишити місце ДТП. У зв’язку з цим інспекторам довелося застосувати до кермувальника адміністративне затримання.

Огляд у медичному закладі підтвердив підозри охоронців порядку. Результат на виявлення алкоголю позитивний — 1,65 проміле.

Затриманого доставили до Чернігівського райуправління поліції. На нього склали протокол про адміністративне затримання. Також інспектори склали два протоколи за вчинення адмінправопорушення: за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП. Далі чоловік продовжив своє спілкування зі слідчим.

Транспортний засіб доправлений на арештмайданчик.

Поліція Чернігова зареєструвала кримінальне провадження за ознаками ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button