Суспільство

У Чернігові на проїзній частині провалився асфальт (Відео)

Черговий провал стався на проїзній частині дороги по вулиці Котляревського, 13 в Чернігові.

Про це повідомляє КП «Чернігівводоканал».

На площі приблизно 2х2 метри асфальтобетонне покриття «просіло» на глибину до 70 см і створює небезпеку для учасників дорожнього руху на зазначеній ділянці вулиці Котляревського.

Куди «ділося» понад 5 тонн ґрунту можна тільки здогадуватися: дощової каналізації в цьому районі немає, санітарна каналізація проходить дуже далеко. Єдине, куди могло «вимити» ґрунт, – це негерметичний лоток теплотраси, що проходить саме під місцем провалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська сортувальна станція сміття відновлює роботу

На думку фахівців КП «Чернігівводоканал», поверхневі води за осіннє-зимовий період знайшли шпарину в лотку теплотраси і вимили туди ґрунт з-під асфальтобетонного покриття. Але це лише припущення, яке може бути підтверджене або спростоване в результаті проведення аварійних робіт на місті провалу.

Для з’ясування причин та усунення наслідків провалу 12 квітня КП «Чернігівводоканал» розпочинає проведення робіт на аварійній ділянці дороги.

Після проведення розкопки на місті аварії буде з’ясовано причини її виникнення. За фактом виконання робіт буде надано більш докладну інформацію.

Прохання до учасників дорожнього руху дотримуватися швидкісного режиму та виконувати приписи тимчасових дорожніх знаків на ділянці проведення дорожніх робіт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button