Суспільство

У Чернігові на солодкому фестивалі діти встановили рекорд

Чернігівський обласний молодіжний центр, що базується на території колишнього кінотеатру ім. Щорса, 19 грудня, в День святого Миколая, гудів неначе вулик. Воно й не дивно, бо саме там відбувся масштабний проект для дітей – «Фестиваль солодких сніжинок».

Захід зібрав майже 700 дітлахів. Кожен учасник мав змогу власними руками створити чудового «миколайчика» – розписати власноруч пряник шоколадом або ж айсінгом – харчовою малювальною масою.

Жвавий темп фестивалю задавали аніматори та казковий антураж заходу.

Про це йдеться на сторінці Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту.

Як розкрив таємницю цієї неймовірної чудової історії куратор заходу, заступник директора з навчально-виробничої роботи Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту та член громадської організації «Епоха свідомості» Олег Галепа, мета фестивалю – забезпечити дитині гарний святковий настрій і зроблений власноруч солодкий дарунок, адже кожна дитина варта уваги та підтримки в усіх її починаннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові встановили новий рекорд України

Тож, із нагоди чудового свята організатори в особі ГО «Епоха свідомості» та адміністрації Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту ухвалили спільне рішення про започаткування в Чернігові солодкого фестивалю.

Майстер-класи з розпису печива проводили учні-кондитери третього курсу, яких готує цей ліцей. Наші учні з величезним ентузіазмом відгукнулися на пропозицію побавити дітлахів нашого міста. Святкову канву заходу підтримали аніматори, які спеціалізуються на розважальних заходах. Реалізація такого потужного та важливого проекту стала можливою завдяки співфінансуванню управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

Ще статті по темі

Back to top button