Суспільство

У Чернігові об’єднують дві лікарні

У Чернігові планують об’єднати два лікувальні заклади – міську лікарню № 1 та міську лікарню № 4.

Управління охорони здоров’я вже підготувало відповідний проект рішення, яке депутати мають розглянути на черговій сесії Чернігівської міської ради.

Якщо обранці винесуть позитивне рішення, то протягом трьох місяців управління охорони здоров’я має ліквідувати лікарню № 4, щоправда, приберуть лише її назву. І лікарня, і поліклініка працюватимуть у звичному режимі, але з новою назвою — № 1.

13933307_1145206638886121_977864098_n«Ми не закриваємо ані поліклініки, ані лікарні. Вони працюватимуть, як завжди, а пацієнти в будь-який час можуть отримувати необхідну медичну допомогу. Єдине, що з четвертої міської лікарні ми переносимо неврологічне та ревматологічне відділення до першої міської лікарні, так буде зручніше для всіх чернігівців, бо лікується в цих двох відділеннях весь Чернігів», — розповідає начальник Чернігівського міського управління охорони здоров’я Владислав Кухар.

Як повідомив Владислав Кухар, медперсонал через так звану оптимізацію не постраждає. Жодного медика не скоротять. Приберуть лише всі вільні вакансії.

І вже на початку грудня дві лікарні мають повноцінно запрацювати під спільною назвою – Чернігівська міська лікарня № 1.

Ще статті по темі

Back to top button