Суспільство

У Чернігові офіційно стартував купальний сезон

Сьогодні, 07 червня, у Чернігові офіційно відкрили купальний сезон на міському пляжі «Золотий берег».

На офіційне відкриття завітав і чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Вітаючи відпочивальників, він побажав усім чернігівцям гарного літнього відпочинку на березі річки Десна й безліч позитивних вражень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗ розповіли про перспективи пляжного сезон

— Я впевнений, що відпочивати у Чернігові можна не гірше, ніж у будь-якій іншій країні. Важливо не вартість путівки, а настрій та позитив, з яким люди йдуть відпочивати. Бажаю віри в себе та наш рідний Чернігів! — сказав Владислав Атрошенко.

Завдяки гарній погоді та організаторам, свято проходить весело та яскраво. Управління культури та туризму спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради підготували низку цікавих та різноманітних заходів.

Протягом дня для гостей міського пляжу виступатимуть творчий центр «Арт-Войс», зразковий художній танцювальний колектив «Студія сучасного танцю «Бродвей», креативне творче об’єднання «Академія Зірок», клуб спортивного бального танцю «Нюанс», молода й талановита співачка Катерина Ковтун!

Серед артистів Міського Палацу культури імені В’ячеслава Радченка: муніципальний оркестр «Чернігів-Бенд», шоу-балет «ALLEGRO», солісти – Анжеліка Гальчук, Діна Лобур, Алла Гаркуша й Володимир Михайлов.

Палац культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді представлятимуть студія повітряно-спортивного еквілібру та акробатики «Олімпія», солісти — Роман Москаленко й Олександр Семченко.

Крім того, дітей розважали аніматори. Також проходили спортивні тренування, ігри з міні-футболу, баскетболу, тенісу та ін. Працювала фудзона.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Фото — Ігор Стародубець

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button