Суспільство

У Чернігові патрульні організували захід з популяризації світловідбиваючих елементів (Фото)

Напевно, немає такої людини, яка б не чула про флікери чи світловідбиваючі елементи, але є ті, хто досі ними не користується з різних причин.

Про це повідомляють у патрульній поліції Чернігівської області.

«Така категорія громадян: пішоходи, велосипедисти, окрім прямої вимоги правил дорожнього руху мати на верхньому одязі світловідбиваючі елементи у темний час доби або за умов недостатньої видимості, забувають ще про один важливий аспект — вони наражають себе на небезпеку.

Тож ми вирішили в черговий раз нагадати учасникам дорожнього руху про важливість використання флікерів, їх різновиду та розмаїття. А допомогти нам у їх популяризації ми запросили театр мод Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування», — йдеться у повідомленні.

Моделі продемонстрували, що флікери можна комбінувати як між собою, так і з будь-яким одягом, і це має гарний вигляд.

Представники громадської організації, що опікується проєктами, пов’язаними з екологією та розбудовою велоінфраструктури в Чернігові, показали, як має виглядати кермувальник електричного колісного транспортного засобу.

Захід відбувався в рамках національного проєкту «Світло рятує життя». Ми вдячні всім, хто долучився і підтримав ідею.

«Ми закликаємо громадян дотримуватися безпеки та правил дорожнього руху: користуйтеся світловідбиваючими елементами у темний час доби — це рятує життя», — йдеться у повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button