Суспільство

У Чернігові під мерією розсипали землю з кладовища

Щовівторка за ініціативи депутатки Чернігівської міськради Марини Семененко під стінами муніципалітету відбувається акція «Гроші на ЗСУ». І сьогоднішній день, 9 квітня, не виняток.

Учасники акції прагнуть добитися того, щоб міська влада виконала їхні 29 вимог, як скоротити витрати бюджету та як більше грошей спрямувати на ЗСУ.

«Вони стосуються не тільки «Муніципальної варти», а просто 29 толкових і нормальних пропозицій. Проте на жодну з них представники влади не зважають. Нічого не роблять у цьому напрямку взагалі. Щоправда, з нами зустрічався виконувач обов’язків міського голови. Але це була зустріч «на відчепися». Мовляв, ось я із вами зустрівся, але ми нічого зробити не можемо, а оце – не хочемо, а оце – нехай волонтери зроблять. Так справи не робляться», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначила Марина Семененко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумний фінал місцевого хліба: у Сновську закривається хлібозавод

Тож, за її словами, сьогоднішню акцію вирішили зробити трішки гучнішою. Марина Семененко привезла землю з кладовища та розсипала її перед будівлею міської ради.

«До кладовища, де поховані наші Герої, я ставлюся як до священного місця і дуже поважаю людей, які загинули за Україну. Мені хочеться, щоб міська рада працювала та думала про цих Героїв, піклувалася не тільки про їхні могили, а й про те, щоб живі наші захисники залишалися живими, і більше допомагала їм. Такий меседж акції», – повідомила депутатка.

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button