Суспільство

У Чернігові поліцейські оперативно розшукали зниклого підлітка

Співробітники ювенальної превенції поліції Чернігівщини та Управління патрульної поліції спільними зусиллями відшукали 14-річного хлопця, який через захворювання погано орієнтується у часі та просторі. Підлітка повернуто батькам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні розшукали та повернули додому 12-річного хлопчика

Сьогодні близько першої години дня по допомогу до поліції звернулася мешканка Чернігова. Вона розповіла, що прибула до медичного закладу із 14-річним сином на прийом до лікаря, однак хлопець звідти втік. Також жінка пояснила, що через особливості свого розвитку хлопчик панічно боїться лікарів.

До пошуків зниклого підлітка негайно взялися поліцейські ювенальної превенції з обласного главку та Чернігівського райуправління поліції, колеги з Управління патрульної поліції. Правоохоронці переглянули записи камер системи відеоспостереження «Мережа безпеки» та з’ясували початковий напрямок руху хлопчика. У подальшому поліцейські відпрацювали визначену частину міста, демонструючи фото дитини громадянам, які могли бачити втікача.

Невдовзі до поліції зателефонував небайдужий чернігівець і розповів, що помітив підозрілого підлітка на автомобільному мосту через р. Десна. Словесний опис дитини збігався з прикметами зниклого хлопця. До місця його виявлення відразу ж виїхали поліцейські та переконалися, що це саме розшукуваний.

Співробітники поліції запросили підлітка до салону службового автомобіля, зігріли та доставили додому, де передали батькам. Завдяки оперативному реагуванню та правильній організації пошукових дій поліції від моменту втечі хлопця до його повернення минуло менше як три години.

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button