Суспільство

У Чернігові після 19 січня завершиться робота Казкового містечка «Fairy-Winter»

Новорічно-різдвяні свята добігають кінця. У неділю, 19 січня, у казковому містечку «Fairy-Winter» у Чернігові відбудеться закриття головної ялинки міста.

На Красній площі цього дня на відвідувачів чекає цікава концертна програма та DJ Party. Початок — о 17.00 год. Запрошуємо всіх чернігівців та гостей міста ще раз насолодитися святковою атмосферою, яскравими вогниками, традиційними напоями і смаколиками.

Протягом місяця під час роботи новорічного казкового містечка тут проходили яскраві події, які створювали чудовий настрій. Це й концертні програми, зокрема, «Щедрик» за участю відомих місцевих хорових колективів, фестиваль українських традицій «Де коза ходить, там жито родить» та флешмоб «Колядка дзвонів», де 250 хористів разом з чернігівцями виконали всесвітньо відомого «Щедрика» Миколи Леонтовича. На площі працювали яскраві фотозони, парк розваг, міська ковзанка, фудкорт зі смаколиками. Крім того, на «Борщ-party» пригощали традиційною українською стравою – Сіверським борщем, 200 літрів якого готували з додаванням цікавих інгредієнтів у гігантському казані прямо на площі. Ця подія стала першим рекордом у Книзі рекордів Чернігова, яку вестиме Управління культури та туризму Чернігівської міської ради.

Нагадуємо, що міська ковзанка на площі працюватиме до березня.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button