Суспільство

У Чернігові помер директор позашкільного закладу освіти

19 липня 2023 року на 65-ому році, після тривалої хвороби, пішов із життя Гаврилей Олександр Іванович, директор комунального позашкільного закладу освіти «Чернігівський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» Чернігівської міської ради.

Олександр Іванович народився 15 вересня 1958 року в місті Бердичів. У 1980 році закінчив Чернігівський державний педагогічний інститут та понад 34 роки пропрацював незмінним директором позашкільного закладу освіти у сфері дитячого та юнацького туризму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихідні з користю: екскурсія «Чернігів – місто музики та сили»

Зупинилося серце світлої особистості, доброї і чуйної людини, оптиміста по життю, який усе своє життя присвятив навчанню та вихованню дітей.

Олександр Іванович був успішним і мудрим керівником, який служив людям, громаді, суспільству. Його високі моральні якості сформували авторитет та пошану серед освітянської спільноти. Незважаючи на хворобу, він тримався до останнього, завжди вболівав за освіту та намагався зробити все від нього залежне, був незрівнянним прикладом для молодого покоління. Його обожнювали діти, поважали колеги та батьки вихованців.

Світла та вічна пам’ять!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Управління освіти міськради

Ще статті по темі

Back to top button