Суспільство

У Чернігові правоохоронці перевірили дірки на дорогах (Фото)

Сектор безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Чернігові у період із 7 до 21 березня провів весняний комісійний огляд вулично-шляхової мережі міста.

Огляд проводився із залученням представників профільних підрозділів органів місцевого самоврядування: управління житлово-комунального господарства, управління транспорту і зв’язку Чернігівської міської ради та КП «АТП2528».

Під час огляду комісія зафіксувала численні вибоїни, деформації у вигляді ямковості, осідань, колійності асфальтного покриття, визначила технічні засоби організації дорожнього руху (дорожні знаки, пішохідні й транспортні огородження), які потребують ремонту або заміни.

Особливу увагу комісія приділила аварійно-небезпечним ділянкам доріг і місцям концентрації дорожньо-транспортних пригод. Про виявлені недоліки склали акти весняного комісійного обстеження.

Також були підняті проблемні питання щодо передачі вулично-дорожньої мережі з балансу комунального шляхо-будівного підприємства на баланс КП «АТП 2528» і фінансування ремонтних робіт.

Представники патрульної поліції та керівники профільних підрозділів місцевого самоврядування домовилися, що роботи з усунення недоліків у першу чергу розпочнуться на аварійно-небезпечних ділянках доріг.

Під час усунення виявлених недоліків комісія проводитиме контрольні перевірки.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button