Суспільство

У Чернігові презентують книгу «Авдіївка. Шлях до перемоги»

Для мешканців Чернігова добровольці АТО (ООС), письменники Аліна Косовская та Віталій Кудін Старший презентують книгу про життя та боротьбу за майбутнє України прифронтового містечка Авдіївка.

Захід відбудеться 4 грудня о 16:00 2018 року в приміщенні Чернігівського обласного молодіжного центру (вул. Магістратська, 3).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові вийшла книга про Донбас

«Авдіївка. Шлях до перемоги» – це збірка оповідань про життя 26 простих людей, які творять сучасну історію України. 15 із них – звичайні мешканці маленького індустріального містечка на Донбасі – Авдіївки, у долі яких в одну мить увірвалась війна. Вони – з тих, хто не зламався. Хто не зважав на складні обставини, в котрих опинився, а доклав усіх зусиль, аби врятувати рідне місто та власну країну. Ще 11 історій – розповіді військовослужбовців, для яких Авдіївка стала другою домівкою. Які відчули, що мешканці міста підтримують їх і готові забезпечити надійний тил для своїх захисників.

На прикладі Авдіївки автори книги розкажуть, як борються за Україну міста Донбасу. Попри всі стереотипи та багаторічну пропаганду, серед мешканців прифронтової зони є багато справжніх патріотів. Кожен з них робить вагомий внесок в історію, переломний момент якої почався на Сході України 2014 року.

Ще статті по темі

Back to top button