Суспільство

У Чернігові продовжується демонтаж кіосків (Фото)

Муніципальна варта продовжує демонтажі металевих гаражів та МАФів, встановлених незаконно. Тільки з початку року за участі комунального підприємства було демонтовано понад 70 гаражі та 30 кіосків.

Об’єкти, що підлягають демонтажу, спочатку розглядаються спеціальною комісією та затверджуються рішенням виконкому Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Муніципальній варті» хочуть виділити майже 28 мільйонів гривень із міського бюджету

Також, відповідно до рішення виконкому, власникам цих тимчасових об’єктів встановлено строк добровільного демонтажу. Сім календарних днів з моменту прийняття цього рішення. У разі невиконання власниками вимог щодо добровільного демонтажу у визначений строк, демонтаж проводиться силами комунальних підприємств міста.

Протягом кількох років Чернігів поступово позбавляється від незаконних гаражів та кіосків. У тому числі від усіх кіосків на зупинках транспорту та магістральних вулицях. Дозволів на розміщення нових кіосків у таких місцях вже кілька років поспіль не видається, а дію договорів оренди землі під наявними МАФами після закінчення термінів їх дії не продовжують. Загальний принцип – там, де встановлюється сучасний зупинковий павільйон, торгові кіоски мають бути прибрані.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Муніципальна варта

Ще статті по темі

Back to top button