Суспільство

У Чернігові продовжують звільняти двори від незаконних гаражів та інших тимчасових споруд

Рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 30 червня визначений черговий перелік незаконно розміщених тимчасових споруд, які підлягають демонтажу.

Як відомо, у Чернігові вже кілька років поспіль проводиться системна робота, спрямована на максимальне звільнення території міста від незаконних МАФів. Вона складається як з виявлення та демонтажу незаконних гаражів й інших тимчасових споруд, так і з поступового звільнення від кіосків території зупинок громадського транспорту й магістральних вулиць.

Відповідно цього рішення виконкому, найближчим часом демонтажу з відновленням благоустрою земельних ділянок підлягають 9 об’єктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відкриють ще два пункти масової вакцинації населення

Власникам цих тимчасових об’єктів встановлений строк добровільного демонтажу та відновлення благоустрою земельних ділянок — 30 календарних днів з моменту прийняття цього рішення. У разі невиконання вимог щодо добровільного демонтажу у визначений строк, демонтаж проводитиметься контролюючим органом – комунальним підприємством «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради.

Іншим рішенням виконкому, також прийнятим на засіданні 30 червня, погоджений перелік незаконно встановлених тимчасових споруд (металевих гаражів), які підлягають демонтажу з відновленням благоустрою земельних ділянок. До цього переліку увійшли 7 незаконних гаражів. Їх власникам на добровільний демонтаж також надається 30 календарних днів з моменту прийняття відповідного рішення, але після цього споруди будуть демонтовані примусово.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button