Суспільство

У Чернігові проводитимуть історичні онлайн-лекції

Під час карантину метод спілкування онлайн набуває дедалі більшої популярності. От і історичні лекції в Чернігові можна буде почути через інтернет.

Першу таку лекцію-презентацію проведуть 14 квітня о 18.30. Тема – «Замки на території Чернігівщини за часів Речі Посполитої». Лектор – чернігівський історик і співробітник відділу туризму та промоцій міста управління культури Чернігівської міської ради Олександр Бондар.

«Організовує це обласний молодіжний центр. Оскільки я і особисто з ними співпрацюю, і як працівник управління культури Чернігівської міської ради, то зараз таким чином ми вирішили наповнювати  контент. Знаходимо те, що можемо дати онлайн, що буде цікаво людям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Монголи проти русичів: чернігівський історик розробив варгейм, заснований на подіях 1239 року (Відео)

Крім цього, сьогодні запускаємо на сайті відділу туризму та промоції 30-серійний фільм-презентацію «Непомітний Чернігів». Серії будуть по 3-5 хвилинок. Наприклад, сьогодні буде про ярмарки, про Торгову площу. Завтра буде про історію чернігівської в’язниці», – анонсує Олександр Бондар.

Сама онлайн-лекція, за словами Олександра Бондаря, буде через ZOOM, на екран виводитимуть картинки, презентації, які сам лектор коментуватиме, тобто вестиме саму лекцію.

Із часом планується провести ще одну лекцію – про козацькі фортеці.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button