Суспільство

У Чернігові ремонтують міждворові проїзди (Фото)

У Чернігові вперше за багато років системно взялися за ремонти міждворових проїздів. Депутати міськради ухвалили відповідну програму, і на її виконання цього року виділили понад 5 млн грн.

Про це ЧEline повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

Капітальні ремонти міждворових проїздів передбачають не тільки новий асфальт, а й бордюрне облаштування та за потреби – водовідведення.

Обов’язок визначати адреси міждворових проїздів, де капітальний ремонт найбільш необхідний, покладений на ЖЕКи та Управління ЖКГ (для дворів ОЖБК). Вони ж виступають замовниками робіт і контролюють їх якість.

На сьогодні в чернігівських дворах і між ними загальна потреба в ремонті асфальту дуже велика – подекуди ці проїзди не ремонтували від часу зведення будинків 50 і більше років тому, а тепер через нерівності псується і особистий транспорт, і автомобілі «швидкої допомоги» та інших спеціальних служб.

Протягом жовтня, поки триває формування бюджету на наступний рік, кожен чернігівець може посприяти тому, аби до цієї програми на наступний рік потрапили ті міждворові проїзди міста, які потребують капітального ремонту найбільше. Для цього треба звернутися з пропозиціями до Управління ЖКГ.

Довідка:

Адреси капітального ремонту міждворових і міжквартальних проїздів у 2016 році

Ще статті по темі

Back to top button