Суспільство

Результати опитування: українські чоловіки склали портрет ідеальної жінки

Ви б хотіли побачити ідеальну жінку? Ми — так. Але виникає запитання — чи витримав би український чоловік ідеальну жінку, адже вона, логічно, буде вимагати від нього «відповідати» її рівню… Тим не менш, соціологи запитали в українців, як виглядає ідеальна жінка. Ось що ми отримали.

Інститут демографії та соціальних досліджень разом з Мінсоцполітики та українським представництвом Фонду народонаселення ООН провели опитування і дізналися в українських чоловіків, яка дружина на їхню думку «хороша». На думку 70% чоловіків, хороша дружина повинна піклуватися про будинок і готувати для сім’ї.

67% чоловіків вважають, що вона повинна бути поступливішою, слово чоловіка повинно бути вирішальним в сім’ї.

66% респондентів впевнені, що вона повинна догоджати чоловікові, крім того, жінка повинна одразу погодитися на інтимні стосунки.

А 63% чоловіків стверджують, що вона повинна піклуватися про маленьких дітей.

 

Українські чоловіки склали портрет «ідеальної дружини»😊 . Інститут демографії та соціальних досліджень разом з Мінсоцполітики та українським представництвом Фонду народонаселення ООН провели опитування і дізналися в українських чоловіків, яка дружина на їхню думку «хороша». На думку 70% чоловіків, хороша дружина повинна піклуватися про будинок і готувати для сім’ї. . 67% чоловіків вважають, що вона повинна бути поступливішою, слово чоловіка повинно бути вирішальним в сім’ї. . 66% респондентів впевнені, що вона повинна догоджати чоловікові, крім того, жінка повинна одразу погодитися на інтимні стосунки. . А 63% чоловіків стверджують, що вона повинна піклуватися про маленьких дітей. . __________ #news_lviv #Lviv #Львов #Львів #lvivgram

Допис, поширений Львів (@news_lviv)

Джерело: Наша мама 

Ще статті по темі

2 коментарів

Back to top button