Суспільство

У Чернігові розпочинається підготовка до опалювального сезону: графік перевірки будинкових тепломереж протягом 1-10 червня

У червні починаються перевірки готовності внутрішньобудинкових систем централізованого теплопостачання до опалювального сезону. Вони потрібні для того, аби виявити пориви, які могли утворитися після розмерзання теплових мереж у будинках під час облоги Чернігова. Зважаючи на об’єми запланованих робіт, їх вже починають, аби встигнути підготувати місто до осінньо-зимового періоду.

Для зручності чернігівців розроблені графіки перевірки. У ці дні постачальники тепла будуть подавати теплоносій під тиском у будинкові мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медичний автопарк Менщини поповнився двома автомобілями швидкої допомоги

Мешканцям, або їх представникам у день, вказаний у графіку, варто уважно слідкувати за будь-якими ознаками витоків води з тепломереж у їхніх чи сусідніх квартирах. У таких випадках слід одразу повідомляти про це ЖЕК, контакт-центр, теплову організацію для миттєвої організації та виконання аварійно-відновлювальних робіт системи опалення.

Нагадаємо, що випробування проводитимуться за окремим графіком, а тому мешканців будинків попереджатимуть про це за 10 днів до визначеної дати. Аби у них був час повернутися у свої квартири і вжити завчасно заходів, якщо будуть витоки теплоносія внаслідок пошкодження.

Нижче публікуємо графік запуску теплоносія до житлових будинків з переліком адрес у період з 1 по 10 червня.

1 2 3 4 5 6 7

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За повідомленням пресслужби Управління ЖКГ

Ще статті по темі

Back to top button