Суспільство

У Чернігові розповіли про феноменально вигідні кредити від ПриватБанку

Державний ПриватБанк пропонує клієнтам програми, переваги яких вже встигла оцінити частина чернігівців. Про них представники Чернігівського регіонального управління ПриватБанку розповіли на прес-конференції 9 серпня.

«На сьогоднішній день у рамках програми «Країна успішного бізнесу» (КУБ) на Чернігівщині профінансовано 624 бізнес-проекту на 36,2 млн грн. Більше 350 підприємців регіону, які працюють у сферах торгівлі, послуг, промислового та аграрного виробництва, отримали кредити для розвитку власної справи», — розповіла керівник напрямку активно-пасивних операцій клієнтів малого та середнього бізнесу регіонального управління ПриватБанку Галина Позднякова.

Мета цієї програми — підтримати працюючих підприємців і тих, хто мріє відкрити власну справу. Кредит надається від 50 000 грн до 1000 000 грн під бізнес-проект підприємця. Із початку літа аграрії м. Чернігова та області вже скористалися перевагами програми «АгроКУБ» на суму більше ніж 30 мільйонів гривень. Проект «АгроКУБ» передбачає швидке отримання кредиту (кілька днів) на суму до 1млн грн при ставці лише у 2% в місяць. Щоб отримати фінансування, необхідно заповнити заявку на сайті kub.pb.ua , або звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку.

На Чернігівщині вже профінансовано 36 агропроектів.

Для корпоративних клієнтів ПриватБанку доступна послуга «Відновлювана кредитна лінія» — вид кредитування, який передбачає багаторазове використання і погашення кредитних коштів в рамках встановленого ліміту.

Основні відмінності від кредитного ліміту — в наступному: кредитні кошти знаходяться на окремому позиковому рахунку, період для повного погашення — до 180 днів, розмір ліміту — від 500 тис. до 2 млн грн, відсутня комісія, обов’язкова наявність застави та поруки (засновник).

Банк має ще чотири аграрні програми: агросезон (дає можливість погашати кредит у строки, коли аграрії отримують максимальний дохід), інвестиційний кредит (кредитуватися можна у великих розмірах до п’яти років), лізинг сільгосптехніки, автотранспорт, обладнання та кредит на придбання сільгосптехніки з компенсацією.

38948686_1941919292513428_4998796342848389120_n

«Придбати техніку завжди вигідніше, ніж орендувати», — зазначив керівник напрямку реалізації програм клієнтам малого та середнього бізнесу Чернігівського регіонального управління ПриватБанку Андрій Прищепа. – «Це інвестиція, яка окупиться за кілька років і дозволить своєчасно розпочати посівну та зібрати врожай».

Також передбачено отримання компенсації від держави для закупки сільгосптехніки в розмірі до 40% для малих фермерських господарств і 25% для всіх аграріїв.

Строк дії лізингу – до 5 років, сума фінансування – від 200 тис. до 30 млн грн, ставка у гривні – до 19% річних. Першочерговий внесок, який має сплатити клієнт, – 10%. Для всіх підприємств аграрного сектору існують пільги, погашення кредиту – тільки двічі на рік.

ПриватБанк активно працює у сфері іпотечного кредитування. З моменту відновлення програми іпотечного кредитування 60 родин Чернігівщини отримали нові квартири. В межах програми «Житло в кредит» клієнти ПриватБанку можуть придбати житло як на первинному, так і на вторинному ринках.

«З початку 2018 року банк кредитує не тільки квартири, але й приватні будинки на вигідних і прозорих умовах, з фіксованою процентною ставкою і можливістю дострокового погашення», – говорить керівник напрямку «Споживче кредитування» Людмила Клюжева.

Якщо клієнт бажає оформити кредит на первинне та конфісковане житло, ставка становить 17,9%, якщо на вторинне — 19,9%. Мінімальний початковий внесок — 25% на всі квартири, незалежно від площі.  Кредит погашається щомісяця рівними платежами, можливості відстрочки немає. Максимальний термін кредитування — 20 років. Можна виплатити його достроково без додаткових комісій (більшими сумами, але кінцева сума платежу має відповідати тій, що вказана в угоді). Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання.

Видача кредиту здійснюється протягом 2–3 робочих днів після того, як до банку буде надано необхідні документи продавця з нерухомості та документи клієнта для оформлення кредиту: паспорт, ІПН, довідку про доходи за останні 6 місяців.

Банк забезпечує юридичний супровід угоди на всіх її етапах, це дозволяє клієнту уникнути труднощів, пов`язаних із оформленням великої кількості документів на нерухомість.

Ще одна програма ПриватБанку дозволяє придбати нове авто на правах фінансового лізингу.

З липня погоджено ексклюзивне партнерство ПриватБанку з двома імпортерами в Чернігові — NISSAN та Toyota, досягнуто домовленості  між автосалонами “Магр-Авто” по вул. Незалежності, 9, та “Метек” по вул. І. Мазепи, 55г, які надають змогу клієнтам ПриватБанку не просто придбати нове авто у розстрочку, а й зробити це на акційних умовах. Жителі Чернігівщини можуть придбати за акційними умовами такі авто: Ford,  Mitsubishi,  Škoda , NISSAN та Toyota.

«При авансі від 50 відсотків строком на один рік відсоткова ставка практично відсутня – вона становить лише 0,01 відсотка, – повідомила керівник напрямку споживчого кредитування Чернігівської  філії ПриватБанку Людмила Клюжева. — А при авансі від 10 відсотків строком на 5 років відсоткова ставка становить 12,2-13,2 відсотків річних в залежності від марки авто. При цьому можливе дострокове погашення кредиту – без додаткових комісій та штрафних санкцій. Такі умови співпраці допоможуть у здійсненні мрій багатьох жителів Чернігова про нове авто”.

Для покупки автомобіля досить взяти рахунок в автосалоні і внести аванс в банку. Рештою питань з оформлення документів займається банк самостійно.

Упродовж 25 років, відколи з`явився на банківському ринку України, ПриватБанк розробляє нові продукти, які незмінно користуються популярністю серед клієнтів.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button