Суспільство

У Чернігові стартували курси «Україна-Норвегія» (Фото)

У Чернігівському національному технологічному університеті розпочалися курси професійної перепідготовки в рамках проекту «Україна-Норвегія» для військовослужбовців звільнених в запас, учасників бойових дій та членів їх сімей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині танки ходили у наступ

Навчання групи, яка складає 34 слухача буде проводитись за напрямком: «Інтернет технології, веб-дизайн та англійська мова в бізнесі.

«Ми намагалися поєднати швидкі курси вивчення розмовної англійської мови разом з професійними навичками IT-індустрії. Кожен семестр у нас змінювався, єдине що ми повторюємо IT-технології, тому що більший попит і більша потреба на ринку праці», — зазначив ректор Чернігівського національного технологічного університету Сергій Шкарлет.

Навчання триватиме близько трьох місяців. За підсумками навчання  випускники отримають три освітні документи: свідоцтво про професійну перепідготовку державного зразка, спільний сертифікат університету NORD та Чернігівського національного технологічного університету і спільний диплом Міністерства закордонних справ і Міністерства оборони Норвегії.

Інформаційне агентство МО України

 

Ще статті по темі

Back to top button