Суспільство

У Чернігові стартував фотоконкурс «Життя як книга»

Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека імені Софії та Олександра Русових оголошує фотоконкурс «Життя як книга», який відбудеться з 8 серпня по 30 вересня 2023 року.

Мета конкурсу: промоція та популяризація книги і читання, зміцнення і поліпшення іміджу бібліотек, активізація соціальної функції.

Номінації конкурсу:

  «Книга і війна»;

  «Читаюча людина» (у побуті, навчанні, на природі, в незвичних ситуаціях);

  «Діти і книги» (читання з пелюшок);

  «Гумористичні фото».

До конкурсу приймаються фото в цифровому форматі *.jpg, *.tif, розміром 25х38 см, 300 dpi.

  Обов’язково вказувати прізвище, ім’я, по батькові автора знімку, телефон та повну адресу. Бажані цікаві коментарі та назви фотографій.

Фотографії надсилати за адресою: [email protected] (у темі листа вказати «Фотоконкурс»; у листі – номінація та назва роботи/робіт; фотографії надсилати у прикріпленому файлі до листа).

Фото будуть розміщені на офіційному сайті бібліотеки у розділі «Мистецький вернісаж». Учасники фотоконкурсу, надсилаючи роботи, передають право на розміщення світлин у приміщенні та вебсайті Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових, інших бібліотек області.

  Участь у конкурсі безкоштовна. Дедлайн прийому робіт – 23 вересня 2023 року. Визначення фіналістів та переможців – 30 вересня 2023 року.

Урочисте оголошення результатів фотоконкурсу «Життя як книга» та нагородження фіналістів і переможців відбудеться 30 вересня 2023 року, про що, останні будуть повідомлені додатково.

Кращі роботи будуть відібрані для фотовиставки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button