Суспільство

У Чернігові стартує унікальний будівельний проект

Житловий квартал із сучасними комфортними квартирами; новітня система енергозбереження, що дає змогу колосально економити; використання якісних будматеріалів і головне – абсолютно новий (прозорий і захищений) формат відносин між покупцем і забудовником. Новий будівельний проект під назвою «I B I S» започатковує у Чернігові корпорація «Рассвет».

Це надзвичайно приємна новина для чернігівців, які бажають придбати нове житло.

«В 2020 році ми починаємо будувати житловий комплекс на Масанах. Мова йде про 350 квартир. Ми розробили унікальну систему енергозбереження, яка дає можливість споживати втричі менше газу, впровадили і застосували сучасні методи будівництва. Це будуть красиві комфортні і доступні для кожного квартири. Важливий нюанс – захищеність чернігівців та їхній грошей. Ми потурбувалися про цей момент і пропонуємо формат екскроу-рахунку», — зазначає президент корпорації «Рассвет» Петро Сабашук.

Дійсно, в даному будівельному проекті немає ніяких сумнівних моментів, загадкових схем і підводних каменів. Все геніально просто. Корпорація «Рассвет» спільно з провідним міжнародним банком італійського походження «Правекс-банк» впроваджують абсолютно безпечний для громадян формат оплати за житло.

«Ми італійська фінансова міжнародна група і працюємо в 12 країнах світу. У нас 12,5 мільйонів клієнтів. Активно співпрацюємо з бізнесом. Маємо дуже вигідні програми кредитування. Щодо екскроу-рахунку, то це дійсно дуже позитивний формат фінансових стосунків між інвестором і забудовником. Клієнт, для якого ми відкриваємо спеціальний рахунок, дійсно розуміє, що він захищений. Гарантом виступає наш банк. Окрім того, контроль за процесом здійснюють спеціальні незалежні сертифіковані інстанції – технічний та авторський нагляд», — зазначає директор «Правекс-банку» Алла Максимова.

На першому етапі покупець сплачує 25 % суми від вартості квартири. Ці гроші в банку кладуть на спеціальний рахунок покупця. Не забудовника, а саме покупця. Окрім того, кошти, вкладені у будівництво – застраховані, що взагалі унеможливлює будь-які ризики для чернігівців. Ще одна важлива деталь – всі наступні платежі протягом реалізації проекту покупець здійснює на свій рахунок.

Тобто, не збудувавши будинку забудовник не зможе заволодіти вашими грошима. А ви відповідно залишаєтеся захищеними від непередбачуваних ситуацій.

Внески за нерухомість можна робити як частинами так і всю суму одразу. У 2020 році орієнтовна ціна комфортного житла європейського зразка у Чернігові від корпорації «Рассвет» буде становити близько 12 000 гривень за 1 метр квадратний.

Нова стратегія фінансування будівництва, яку практикують в найбільш розвинених країнах демократичного світу, запрацює вперше в Україні. У вас є унікальна нагода не лише придбати житло без ризиків, але й певним чином долучитися до істотного моменту будівельної індустрії.

2019-11-26_150232

Пілотний проект реалізовують у Чернігові з подальшим поширенням в інших регіонах України.

Філософія будівельної стратегії під назвою «I B I S»:

I – Investments

B – Building

I – Insurance

S – Strategy

Корпорація «Рассвет» одна з перших відчула тенденцію українського первинного ринку житла та своєчасно розпочала процес перезавантаження та переходу на європейські правила гри.

 

Деталі на офіційному сайті корпорації «Рассвет» — http://dsk.zp.ua/struktura

*Реклама

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button