Суспільство

У Чернігові створена комісія з демонтажу незаконно розміщених об’єктів на території міста

16 січня виконавчий комітет Чернігівської міської ради своїм рішенням створив Комісію з демонтажу незаконно розміщених обʼєктів на території міста Чернігова та затвердив її склад.

Цим же рішенням, яке запропоноване у зв’язку з прийняттям нових Правил благоустрою, затверджене Положення про комісію з демонтажу.

Положенням визначено, що ця комісія є постійно діючим колегіальним органом при виконавчому комітеті Чернігівської міської ради з розгляду питань, пов’язаних з демонтажем незаконно розміщених об’єктів на території міста Чернігова.

Основними завданнями комісії з демонтажу є: координація роботи у вирішенні питань демонтажу; обговорення та надання рекомендацій щодо вирішення питань, повʼязаних із демонтажем; розгляд матеріалів, що надаються; прийняття протокольних рішень про надання пропозицій виконавчому комітету міської ради щодо демонтажу таких обʼєктів. Крім того, прийняття протокольних рішень про надання пропозицій міській раді щодо подальшої утилізації демонтованих об’єктів, або реалізації їх окремих частин або складових із застосуванням системи електронних торгів, із зарахуванням грошових коштів до місцевого бюджету, або передачі демонтованих об’єктів до комунальної власності територіальної громади міста Чернігова в особі фонду комунального майна Чернігівської міської ради.

На засідання комісії з демонтажу запрошуватимуться власники/користувачі незаконно розміщених об’єктів. Хоча неприбуття вказаних осіб на засідання комісії не є перешкодою для розгляду питання щодо демонтажу незаконно розміщених об’єктів.

Усі демонтовані обʼєкти, майно та/або транспортні засоби, що в них знаходились, тимчасово будуть зберігатися на майданчику по вул.Володимира Дрозда, 1.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button