Суспільство

У Чернігові створять координаційний центр з діяльності міжнародних партнерів

Від початку війни увесь демократичний світ активно підтримує нашу країну. Це стосується не лише військової, а й гуманітарної, соціальної та критично важливої співпраці. Зокрема й на Чернігівщині міжнародні спільноти активно долучаються до відновлення критичної інфраструктури та житла людей, чиї домівки були зруйновані або пошкоджені внаслідок бойових дій. 

У Чернігові відбулось засідання представників обласної військової адміністрації, міської ради з міжнародними донорськими організаціями, які надають допомогу в області.  До обговорення долучились представники міжнародних організацій, таких як Норвезька рада у справах біженців (NRC), Данська рада у справах біженців (DRC), People in Need, ReliefAid, ZOA, Червоний Хрест України, Благодійний фонд «Рокада», а також ООН.

Представники організацій поділились географією втілюваних проєктів та наголосили, що координація на місцях безумовно потрібна.

В результаті обговорення для консолідації, координації і швидкого прийняття рішень з надання допомоги всім постраждалим громадам області вирішили створити Координаційний центр при Чернігівській обласній військовій адміністрації.

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
Чернігівської обласної військової адміністрації

Ще статті по темі

Back to top button