Суспільство

У Чернігові торгують пайками прикордонників (Фото)

Тисячі сюжетів, заяв, статей про обороноздатність нашої країни, про скрутні часи у військовий час, про патріотизм тощо, але ми знову наступаємо на одні й ті ж граблі – коли бюджетні кошти, які направляють на українську армію, перетворюються на товар для торгівлі представниками або тієї ж армії, або виробниками продукції, яка виробляється на замовлення армійців.

 ЧИТАТИ ТАКОЖ Через скандальне відео контрактника «Десна» додатково отримає 15 мільйонів

Через власні джерела журналістам ЧЕline вдалося купити у військовослужбовців-прикордонників пайок сухих продуктів, які солдатам видають для їх потреб. Вартість 50 гривень. За словами тих, хто продавав, можливі продажі й більшими партіями.

Пайок, який вдалося купити, мав би належати Державній прикордонній службі Україні. До нього входять галети з борошна, консерви м’ясо-рослинні та м’ясні, мед, кава, чай, цукор і серветки.

8

До речі, торгова інтернет-платформа «ОЛХ» рясніє оголошеннями про продаж сухпайків, які пов’язані зі Збройними силами України, ціною від 60 до 120 гривень.

1

2

ЧИТАТИ ТАКОЖ  Прикордонники прокоментували можливе скупчення російської техніки на кордоні

Ситуацію прокоментували в Чернігівському прикордонному загоні. «Не знаю. В Чернігові прикордонний загін не виробляє і не торгує такими пайками. У мене немає жодних коментарів. Це потрібно виясняти, де вони їх взяли. Можливо, вони десь беруть у виробника. Не знаю. У нас сухпайки видаються тільки на несення служби у місцях, де ми не можемо забезпечити гарячою їжею. У вільному доступі таких пайків у загоні немає», — говорить прес-офіцер Чернігівського прикордонного загону Олександр Дудко.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А ещё можно тушёнку прикупить по хорошей цене не скажу в каком Гончаровске. И много разного всякого с етикеткой что вещи не для продажу, а для армии можно свободно найти если поискать.. СТРАНА БУРАТИН.
    Слава Украине !

Back to top button