Суспільство

У Чернігові тролейбус №7Т курсуватиме до кінцевої зупинки «КСК»

У Чернігові в районі КСК ліквідовано аварійну поломку на тяговій підстанції, що живить контактну тролейбусну мережу. Відповідно, з понеділка, 20 березня, тимчасовий тролейбусний маршрут №7А змінить назву на №7Т і курсуватиме до кінцевої зупинки «КСК» замість зупинки «Залізничний вокзал», як це було заплановано й анонсувалося раніше.

Про це повідомили в управлінні транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради.

Також із 20 березня тимчасовий тролейбусний маршрут №3Т повернеться на проспект Перемоги, як це було в довоєнний час. Це дасть змогу пасажирам здійснювати зручну пересадку на інші тролейбусні маршрути на зупинці «Центральний ринок».

Змін зазнає і тимчасовий автобусний маршрут №21. З понеділка автобуси рухатимуться від кінцевої зупинки «Автозавод» за наступним шляхом проходження: проспект Миру – вул. Тичини – вул. Інструментальна – вул. Громадська – вул. Козацька – проспект Миру і далі за звичним маршрутом до кінцевої зупинки «Півці» та в зворотному напрямку.

А також окремі рейси цього маршруту подовжено від зупинки «Автозавод» до вул. Кільцева.
Таким чином буде забезпечено транспортне сполучення для мешканців вул. Кільцева, які через зруйнований міст залишились фактично без громадського транспорту.

Фото — Alex Shcherbina

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button