Суспільство

Ярослав КУЦ: цьогоріч відремонтуємо ще одну ділянку «ливнівки»

Вже на початку жовтня розпочнеться реалізація проєкту реконструкції мережі зливової каналізації на частині вулиці Некрасова від вулиці Рокоссовського до проспекту Перемоги – про це повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради Ярослав КУЦ.

Зокрема, передбачається встановлення труби більшого діаметру, що дасть змогу збільшити пропускну здатність колектора зливової каналізації. А поблизу міської стоматполіклініки для усунення «контрухилу» також буде проведено вирівнювання траси колектора. Крім того, будуть замінені існуючі оглядові колодязі та збудовані додаткові – у місці приєднання трубопроводів від дощоприймальних колодязів. Проєктом також передбачається гідродинамічне очищення існуючих трубопроводів та колодязів.

У результаті реконструкції пришвидшиться процес відводу води після рясних дощів: в приватному секторі, зокрема по вулиці Тракторній, не підмиватимуться подвір’я та городи, а поблизу «Електрону» на вулиці Рокоссовського швидше розсмоктуватимуться калюжі.

«Відповідно до доручення міського голови Владислава Атрошенка, який особисто опікується питаннями благоустрою Чернігова, всі ремонтні роботи провадимо комплексно. Тож після завершення земельних робіт буде відновлено тверде покриття дороги вул. Некрасова, вздовж якої, власне, і йде ділянка «ливнівки», що буде реконструюватися», – наголосив Ярослав КУЦ.

*Реклама

Ще статті по темі

Back to top button