Суспільство

У Чернігові відбудеться Fishing Secret Fest 2018

У Чернігові 12 травня відбудеться спінінговий фестиваль з ловлі хижака з берега. Про це повідомляється на офіційній сторінці заходу у Facebook.

Місце проведення — р. Стрижень (1-а дамба, вул. Єськова).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські рибалки хизуються трофеями

Початок змагань — 08:00. Початок реєстрації — 07:15.

Участь у фестивалі платна, для дітей віком до 16 років – безкоштовна.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Чернігівський рибоохоронний патруль просить про всі факти правопорушень рибоохоронного законодавства повідомляти на телефони «гарячої лінії» 099-112-13-44 та (0462) 937-557, які працюють цілодобово. Хто бачить незаконний вилов риби на водоймах Чернігівщини, телефонуйте на номери «гарячої лінії» в ту саму хвилину, коли побачили правопорушення, щоб можна було оперативно відреагувати на ситуацію та затримати браконьєра.

  2. За порушення правил рибальства під час нересту передбачено покарання від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності. Відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, за порушення правил рибальства, в тому числі і за пересування плавзасобів в період нересту по воді, передбачено попередження або накладення штрафу на громадян від 34 до 170 грн, на посадових осіб від 170 до 510 грн; за грубе порушення правил рибальства (за рибальство із застосуванням вогнепальної зброї, електроструму, вибухових або отруйних речовин, інших заборонених знарядь лову, промислових знарядь лову особами, які не мають дозволу на промисел тощо) передбачено штраф 340-680 грн з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, на посадових осіб 510-850 грн з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення.

Back to top button