Суспільство

У Чернігові відбулася ЗСЖ-тусовка (Фото)

У Чернігові пройшов семінар на тему правильного харчування під назвою «Правильне харчування: основні принципи, продукти і звички».

Організувала таку зустріч Юлія Дарницька, виробник натуральних солодощів  «Yo Sweets». Спікером була запрошена чернігівка, сертифікований психолог-дієтолог, арт-терапевт, фітнес-інструктор, куратор Поліна Мекшун.

Послухати про правильне харчування та про те, як його зробити звичкою, прийшли як жінки, так і чоловіки.

На ЗСЖ-тусовці Поліна Мекшун докладно пояснила присутнім, які продукти і який вплив мають на організм, як вибирати якісні товари в супермаркетах, добирати альтернативу шкідливим продуктам. Крім того, «розжувала» і те, як уникнути харчових зривів, навчитися слухати своє тіло та прийти до бажаної форми.

Одна з учасниць семінару Оксана Зарецька каже, що дуже задоволена участю в семінарі про здорове харчування.

«Дякую організаторам за легкість атмосфери, приємне спілкування, отриману інформацію. Час пролетів дуже швидко, і такі семінари стимулюють забувати про «смачну», але нездорову їжу та згадувати хорошу фразу «Ми – це те, що ми їмо!», – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харчування в школах і садочках перевірятиме спеціальна інспекція

За словами спікера Поліни Мекшун, зустріч пройшла на висоті.

«Я була дуже щаслива, що люди цікавляться темою правильного харчування і його принципами. Під час нашої зустрічі я поділилася кількома психологічними секретами, що впливають на наше травлення і на сприйняття себе. Кожен з учасників, які прийшли на зустріч, виніс для себе щось корисне. Сподіваюсь, це допоможе зробити наше майбутнє здоровішим і щасливішим», – зазначила спікер.

За словами організаторів це не остання такого формату тусовка і вони вже працюють над ідеями нових проектів та зустрічей.

Ще статті по темі

Back to top button