Суспільство

Харчування в школах і садочках перевірятиме спеціальна інспекція

Очільник міста Владислав Атрошенко залишився незадоволеним звітом начальника КП «Шкільне» Антоніни Радченко. Нагадаємо, вчора на розширеній нараді в міській раді директорка підприємства запевняла присутніх у залі, що проблем із харчуванням дітей немає. Натомість міський голова Владислав Атрошенко на засіданні виконкому висловив припущення, що проблем у цій сфері повно.

– Мені не подобається, що касир у шкільній їдальні однією і тією ж рукою дає дітям булочки та здачу, це негігієнічно. Мені не подобається, що діти, поки дочекаються своєї порції картоплі, їдять уже не гарячу страву, а хтозна-що. Можу припустити, що працівники їдалень наприкінці зміни забирають харчі додому. Такого не має бути, – наголосив міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко порушив питання 100% оплати батьками харчування дітей

Начальнику міського управління освіти Василю Білогурі градоначальник дав доручення організувати інспекцію до їдалень шкіл і садків – щотижня, а також збільшити штат кухарів – щоб вони встигали подавати дітям гарячі страви.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. В Сновске проверьте, первый садик…

  2. Правильно,правильно!Нужно проверять и проверять!!!!!!!Контроль нужен обязательно!!!!!!!

  3. Правильно, давно пора проверять!!!
    Еда ПОСТОЯНО ХОЛОДНАЯ ,не соленая разваринное, порции ну очень маленькие. Мой ребёнок лично наблюдал,как голыми руками берут еду и насыпали в тарелки. Перчатки ни когда не одевают.
    За что платить 100% ???

  4. Так, так. І за 12 годинний робочій день кухарам платити не мінімалку, а людську зарплатню.

Back to top button