Суспільство

У Чернігові відбулися урочистості біля пам’ятника Шевченку (Фото)

Сьогодні, 9 березня, Чернігівщина разом із усією Україною та світовою спільнотою відзначає 204-ту річницю від Дня народження великого сина українського народу, геніального поета і художника, мислителя, світоча української нації Тараса Григоровича Шевченка.

Віддати данину шани і поваги Великому Кобзарю біля його пам’ятника на стародавньому Дитинці разом із громадою Чернігова зібралися голова обласної ради Ігор Вдовенко та його перший заступник Валентин Мельничук, заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова, заступник Чернігівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – керуючий справами виконкому Сергій Фесенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні українці вшановують Великого Кобзаря

Учасники пам’ятного заходу згадали творчість та життя видатного українського поета і митця, які є маркером української ідентичності, найяскравішим виразником любові та відданості Батьківщині, символом одвічних прагнень нашого народу до волі, незалежності та щасливого життя.

Усі присутні приєдналися до патріотичної акції та прочитали вірш «Чи ми ще зійдемося знову» (з циклу «В казематі»).

Після цього представники влади і громади поклали квіти до пам’ятника Великому Кобзареві.

Джерело: відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю

виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Фото: Чернігівська ОДА

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Самое интересное если вложить в репортаж этого года фото с 2015,16,17 г.г, то никто и не заметит.Одни и те же лица и т.д .И бессменный Левко.

Back to top button