Суспільство

У Чернігові відбувся велопробіг у підтримку захисників та захисниць 1-ї окремої танкової бригади

У Чернігові відбувся велопробіг у підтримку наших захисників та захисниць з 1-ї окремої танкової Сіверської бригади.

27 травня у Чернігові пройшов благодійний загально-міський захід «Велодень» під гаслом «Здоров’я – крок до Перемоги!». Захід відбувся у підтримку 1-ї окремої танкової бригади, яка боронила місто-герой Чернігів, а зараз виконує поставлені завдання у найгарячіших точках півдня і сходу нашої держави. У велопробігу взяли участь представники силових структур області та небайдужі Чернігівці. Про це повідомляють у головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

За підрахунками реєстраторів до цього дійства долучилось більше 250 учасників, серед яких були і рятувальники Головного управління ДСНС.

Також фахівці ДСНС облаштували дві додаткові локації: перша навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, а друга від частини піротехнічних робіт. Усі бажаючі могли не лише оглянути ці локації, а й поспілкуватися з фахівцями ДСНС, які вкотре наголосили на основних правилах безпечної поведінки та мінної безпеки, нагадали про дії населення під час повітряної тривоги.

По завершенню заходу відбулась лотерея, під час якої учасники отримували призи від організаторів заходу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button