Суспільство

У Чернігові виділятимуть кошти на ремонт дорожнього покриття на територіях шкіл та дитсадків

Серед депутатських запитів та інших звернень до міської ради значна частина стосується стану дорожнього покриття та інших елементів інфраструктури біля комунальних дитсадків і шкіл. Зокрема, такі запити вносилися депутатами і на нещодавній сесії міської ради 25 лютого.

Попередій розгляд та обговорення запитів міським головою та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради відбулися 2 березня під час щотижневої розширеної наради, яка проходить у присутності журналістів і транслюється онлайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Чернігівський пан»: історично-економічна гра про наше місто вже у продажу (Фото)

Як доповів з приводу одного з депутатських запитів керівник міського управління ЖКГ Ярослав Куц, у квітні-травні цього року буде вирішене питання щодо встановлення вуличного освітлення на ділянці підходу до дошкільного навчального закладу №17 по вул. Мстиславська, 17-А.

Крім того, розглянуть можливість оновлення асфальтного покриття біля цього дитсадка, яке наразі має аварійний та непридатний стан. За словами начальника управління освіти міської ради Василя Білогури, загальна територія має близько 800 кв.м. Ямковий ремонт тут питання не вирішить, тому його треба розглядати комплексно, що потребує значного додаткового фінансування. Він також додав, що оновлення дорожнього покриття потребують і інші навчальні заклади міста. Якщо говорити про дитячі садки, то загальна їх площа складає близько 28 тис. кв.м.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button