Суспільство

У Чернігові відзначили День Нацгвардії (Фото)

Днями у Чернігові на території 3-го стрілецького батальйону військової частини 3066 відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії України.

Про це ЧЕline повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Привітати військовослужбовців із їх професійним святом прийшли очільники міста та області, командуючий військ оперативного командування «Північ» генерал-майор В’ячеслав Назаркін та інші поважні гості.

Мітинг з нагоди святкування Дня Національної гвардії урочисто відкрив командир батальйону В/Ч 3066, полковник Олександр Рибак.

Виступаючі на заході зазначили, що бійці цього військового формування з перших днів АТО вийшли на передові рубежі боротьби за незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Присутні згадали багатьох нацгвардійців, які не повернулися в рідні домівки, віддавши своє життя за Україну.

Перед присутніми виступили учнівський творчий колектив загально-навчального закладу № 7 міста, а також соліст Музичного Центру Збройних Сил України. Крім того, всі учасники мали змогу ознайомитись з показовими виступами службово-бойової діяльності та виставкою зброї та техніки.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button