Суспільство

У Чернігові викрили черговий підпільний цех (Фото)

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури області та спільно з Північним регіональним управлінням Державної прикордонної служби України припинили діяльність незаконного виробництва небезпечного для здоров’я алкогольного сурогату.

На замислюючись особливо про життя та здоров‘я людей, заповзятливий мешканець м. Чернігова відкрив «підпільний цех» із виробництва фальсифікованої горілки, в якому він, попри антисанітарні умови, займався виготовленням горілки та фасуванням спирту в пластикову тару та так звані «bag-in-box».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розливав фальсифікат і продавав чернігівцям: виявили підпільний «алкоцех»

Розташовувався цех у складському приміщенні на території однієї з оптово-роздрібних баз м. Чернігова. Значне скупчення людей дало можливість ділку налагодити там же й мережу збуту виготовленого фальсифікату.

За результатами проведених обшуків у місцях виготовлення, зберігання та реалізації фальсифікату, із незаконного обігу вилучено 1 150 літрів спирту та 1 750 літрів фальсифікованої алкогольної продукції.

Крім цього, в ході проведених заходів також було вилучено обладнання для виготовлення, розливу та пакування алкогольних напоїв і спирту, фурнітуру, пластикові ємності з залишками рідини з характерним запахом спирту.

Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей перевищила 618 тис. гривень.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button