Суспільство

У Чернігові влаштували свято знань для дітей та батьків (Фото)

У Чернігові для дітей та батьків влаштували свято на честь Дня знань, щоб підбадьорити їх та привітати з початком нового навчального року. 

Для школярів провели майстер-клас з плетіння браслетів і шоу мильних бульбашок. Діти малювали на подвір’ї крейдою свої мрії, проходили вікторину на ерудицію, а також розфарбовували розмальовки, що навчають мінно-вибуховій безпеці. 

Захід відвідали близько 100 дітей з батьками. Наприкінці свята відбувся патріотичний флешмоб. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На канікулах школярів Чернігова навчали мінній безпеці (Фото)

Свято до Дня знань пройшло у межах проєкту «Спільно. Точки зустрічі», який втілюється Фондом «Професійний розвиток Харкова» за підтримки ЮНІСЕФ і Міністерства молоді та спорту України. 

Проєкт «Спільно. Точки зустрічі» спрямований на підтримку дітей, підлітків та їхніх родин, які постраждали через війну. У межах проєкту в різних містах України, зокрема у Чернігові, створені точки на базі координаційних штабів для переселенців. Там діти, підлітки та їхні родини можуть отримати базову гуманітарну й соціоемоційну підтримку. У Чернігові перша точка зустрічі «Спільно» діє червня. 

Окрім Чернігова, проєкт «Спільно. Точки зустрічі» діє у Харкові, Охтирці, Полтаві, Черкасах, Умані, Кременчуці, Світловодську, Запоріжжі та Кропивницькому.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button