Суспільство

У Чернігові вносяться зміни у рух автобусів на кількох маршрутах

На період проведення ремонтних робіт під час перекриття руху автотранспорту в м. Чернігові на ділянці вул. Захисників України від вул. Рокоссовського до вул. Кільцевої з 8.00 1 жовтня 2021 року по 20.00 2 жовтня 2021 року вносяться тимчасові зміни в роботу громадського транспорту:

— рух автобусів міського маршруту №8 від вул. 1-го Травня скеровується по вул. Бєлова, Кільцевій, Захисників України і далі – за їх маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із жовтня підвищується вартість проїзду в громадському транспорті Чернігова

— рух автобусів міських маршрутів №№12 й 21 від вул. 1-го Травня скеровується по вул. Рокоссовського, Шевченка, Кільцевій, Захисників України і далі – за їх маршрутами у прямому та зворотному напрямках.

— рух автобусів міських маршрутів №№25 й 42 від вул. О. Молодчого скеровується по вул. Шевченка, Кільцевій, Захисників України і далі – за їх маршрутами у прямому та зворотному напрямках.

— автобуси міського маршруту №46 від кінцевої зупинки «Завод «ЧеЗаРа» поїдуть по вул. Захисників України, Кільцевій, Шевченка і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

пр

Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button