Суспільство

У Чернігові вшанували подвиг легендарних «кіборгів» (Фото)

Сьогодні, 21 січня, у ТРЦ «Голлівуд» відбулася музична акція на честь легендарних українських «кіборгів», які 242 дні тримали героїчну оборону летовища, у виконанні військового оркестру Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗС України та духового оркестру Чернігівського музичного коледжу ім. Л.Ревуцького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американка розповіла, як вона потрапила на зйомки фільму “Кіборги”

Військові музиканти під керівництвом начальника центру підполковника Ігоря Кішмана та диригента — начальника оркестру Романа Павліва вшанували героїзм і відвагу захисників Донецького аеропорту виконанням кращих творів світових та українських класиків Людвіга ван Бетховена, Томазо Альбіоні, Сергія Прокоф’єва та інших композиторів.

Як зазначив начальник центру підполковник Ігор Кішман, оркестр вже третій рік поспіль долучається до акції з вшанування воїнів, які захищали аеропорт. Нині жителі Чернігова мали змогу насолодитися мелодіями, які прославляють мужність і героїзм воїнів і виконуються у всьому світі, зокрема це і «Танок лицарів» Сергія Прокоф’єва.

Завершився виступ під гучні оплески чернігівців, які приєдналися до акції і таким чином висловили свою підтримку і вдячність військовим.

За інформацією Міністерства оборони України

Ще статті по темі

Back to top button