Суспільство

У Чернігові з’явилася нова комунальна установа

За позитивний імідж міста Чернігова за межами області і навіть України відтепер відповідатиме «Туристичний інформаційний центр». За створення нової комунальної установи на 31-й сесії міськради проголосували 33 депутати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батьки більше не сплачуватимуть благодійних внесків у школах і садочках Чернігова

«Створення та діяльність комунальної установи «Туристичний інформаційний центр» сприятиме взаємодії влади, бізнесу та громади у галузі туристичної інфраструктури, розробки, просування та популяризації туристичних продуктів на внутрішньому та міжнародному ринках, задоволенні соціально-економічних і культурних потреб територіальної громади м. Чернігова, розвитку і використанню історико-культурного потенціалу м. Чернігова, забезпечення впровадження сучасних та ресурсозберігаючих технологій, виробництва і реалізації нових видів конкурентоздатної продукції в галузі туризму та культури, розвитку культурного потенціалу та відтворенню позитивного іміджу м. Чернігова», – йдеться в пояснювальній записці до проекту рішення.

Нині міська рада працюватиме над створенням Статуту комунальної установи, управління культури здійснить державну реєстрацію нового органу. Утримуватиме установу бюджет міської ради.

Ще статті по темі

Back to top button