Суспільство

У Чернігові за успіхи в навчанні 76 дітей уразливих категорій отримають грошове заохочення

У Чернігові учням із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, один із батьків яких загинув у районі проведення АТО/ООС, із бюджету Чернігівської міської територіальної громади буде надана допомога за успіхи в навчанні у закладах загальної середньої освіти міста за результатами ІІ семестру.

Допомогу від міста отримають 8 учнів по 1000 грн і 68 учнів – по 700 грн. Загальна сума такої допомоги становить 55,6 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 30 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники ЗНО з найвищим результатом отримуватимуть премії

Такі виплати передбачені Програмою розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, соціальної підтримки сімей із дітьми в місті Чернігові на 2021-2023 роки, затвердженою рішенням Чернігівської міської ради від 01.12.2020 року № 2/VIII-25.

Розмір допомоги за успіхи в навчанні встановлений рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 04.02.2021 року №58 «Про підтримку дітей з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, один із батьків яких загинув у районі проведення АТО/ООС». А саме:

учням 3-4 класів, які навчаються на високому рівні навчальних досягнень,  учням 5-11 класів, які навчаються на 10-12 балів – 1000 грн;

учням 3-4 класів, які навчаються на достатньому рівні навчальних досягнень, учням 5-11 класів, які навчаються на 7-12 балів – 700 грн.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button