Суспільство

У Чернігові задля доброї справи організовують Open Heart Market

У Чернігові відбудеться Open Heart Market. Проєкт ініціювала чернігівка Анна Гальпєріна. Його головна мета – зібрати кошти для дітей, які лікуються в онкогематологічному блоці Чернігівської обласної дитячої лікарні. А ще це нагода задля доброї справи перебрати свій гардероб або оновити його за невеликі гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині катастрофічно зростає захворюваність дітей на онкологію

«Будь-яка ідея – це, звісно, про особистий досвід і переживання. Сьогодні, коли кожен намагається бути трішки більш свідомим та екологічним, я дедалі частіше задаюся питанням, що конкретно я можу зробити корисного для планети, міста і людей навколо?! І одного разу я відчула, що одяг, який роками лежить у моїй шафі або який носила лише раз, не дає мені задоволення, що це лише прив’язка, яку давно час відпустити. А якщо глобально, то в принципі необдумані покупки захопили цей світ, а фешн-індустрія колосально засмічує планету. Я зрозуміла, що не хочу більше складувати та переспоживати, але й викидати речі чи бездумно віддавати я теж не хотіла. Я вирішила придумати, як продовжити цикл життя речей задля доброї справи й об’єднати себе, своїх подруг, а тепер ще й усіх небайдужих у ком’юніті.

Мій проєкт називається Open Heart Market. Я пропоную всім переглянути свій гардероб, розібрати шафу та відпустити одяг, який віджив у вашому житті, принести його нам, ми дуже постараємося вдихнути в нього нове життя! Потім, 12-13 червня на добрій барахолці Open Heart Market, що пройде на Зеленій Сцені, ми все радісно продамо – і виручені гроші віддамо підопічним дитячого відділення онкогематології Чернігова», – розповідає організаторка Open Heart Market Анна Гальпєріна.

Уже сьогодні ви можете долучитися до ініціативи, переглянути свій гардероб і принести непотрібні речі в пункт збору. У рамках проєкту приймаються чоловічий, жіночий, дитячий одяг і взуття та аксесуари. Речі мають бути гарної якості та в гарному стані.

Пункт збору облаштовано в кафе PastaBasta на площі, він працює з 09:00 до 23:00. Збір речей триватиме до 11 червня включно.

«Підтримайте мою ініціативу, нехай непотрібні речі несуть добро! І обов’язково приходьте на розпродаж, де за невеликі гроші (100, 200,300,400, 500 грн) ви зможете купити річ гарної якості. Разом ми зробимо світ трішки добрішим!» – закликає Анна Гальпєріна.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button