Суспільство

У Чернігові затверджені макети нових вказівників вулиць

Сьогодні, 23 січня, на щотижневій ранковій нараді Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко повідомив про затвердження макетів вказівників вулиць, що розроблені робочою групою з дизайн-коду міста Чернігова.

Наразі визначаються типорозміри табличок, що залежать від віддаленості будинку до проїжджої та пішохідної частини вулиці. Після виділення коштів в рамках Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки буде розроблений графік виготовлення та встановлення вказівників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ставки зростають: ЖКГ в очікуванні точної вартості демонтажу постаменту

Монтаж табличок з назвами вулиць та нумерацією будинків розпочнеться з центру міста та буде проведений на усіх вулицях, що були перейменовані в рамках процесу декомунізації.

Нагадаємо, написи на вказівниках виконані спеціальним шрифтом, який добре сприймається під часу руху та на відстані.

Таблички в чорно-коричневих кольорах призначені для розміщення в історичній частині міста Чернігова, таблички в чорно-білій гамі – монтуватимуться на інших вулицях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Управлінню ЖКГ не вистачає 6 мільйонів на ліфти

Переважно будуть встановлюватися горизонтальні таблички, якщо ж архітектура будівлі унеможливлюватиме їх монтаж, то будуть встановлюватися вертикальні вказівники.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button