Суспільство

У Чернігові знесуть будинки, зруйновані внаслідок війни

Управління ЖКГ Чернігівської міської ради розпочало процес, що передує фізичному демонтажу зруйнованих під час активних бойових дій будинків.

«Відповідно до експертних звітів, не є придатними до відновлення та підлягають демонтажу три одноповерхові багатоквартирні будинки та дві багатоповерхівки за адресами: вулиця Чорновола, 15 (1, 2 під’їзд); проспект Миру, 249; вулиця Тургенєва, 22; вулиця Жабинського, 14; вулиця Старий Вокзал, 2.

Але процедура тільки розпочинається, то строки і вартість робіт ще не визначені», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначила Корж Тетяна, працівниця управління ЖКГ.

За її словами, першочергово планують зносити будинки за двома першими названими адресами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не холестерин зумовлює серцево-судинні захворювання, а куріння, надлишок цукру, трансжири»: лікарська консультація

До речі, за цими зруйнованими будинками відкрито кримінальні провадження стосовно злочинів, скоєних армією рф. Тож вони є речовими доказами у справах. Після письмової відповіді прокуратури або поліції буде підготовлене на виконком відповідне рішення про знесення, потім буде підготовлено проєкт і вже після цього – демонтаж будівель.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button