Суспільство

У департаменті екології та природних ресурсів ОДА нова очільниця

Нову директорку департаменту екології та природних ресурсів ОДА Наталію Грудницьку представив колективу заступник начальника ОВА Дмитро Синенко.

Відповідне розпорядження № 34-к напередодні, 16 лютого, підписав начальник ОВА В’ячеслав Чаус.

Про це повідомляють у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації.

«Наталіє Миколаївно, вітаю з призначенням! Хотілося б, щоб ви максимально включилися в робочий процес, використавши свої знання як для завершення наявних проєктів, так і початку нових ініціатив. Злагодженої вам усім співпраці, взаєморозуміння і максимальної підтримки», — звернувся Дмитро Синенко до директорки та колективу Департаменту.

Зі свого боку, Наталія Грудницька подякувала за надану можливість проявити себе в близькій їй сфері. Адже з 2007 року по 2020-й вона працювала в Деснянському басейновому управлінні в Чернігові, керуючи структурою з 2017 року. Крім того, з березня 2022-го по січень 2023-го Наталія Грудницька очолювала відділ водних об’єктів Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області.

«Думаю, ми всі об’єднаємо зусилля, щоб природні ресурси були своєрідним екологічним фронтом у боротьбі з ворогом», — зазначила Наталія Грудницька.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button