Суспільство

У дітей Чернігівщини – цікаві захоплення

Кожна дитина має якісь уподобання, змалечку про щось мріє, прагне до чогось незвичайного, в оточенні однолітків хоче проявити себе в чомусь особливому.

Тож, щоб з’ясувати, які хобі в сучасних школярів, у Прилуцькій міській бібліотеці для дітей влаштували цікавий захід «У вирі захоплень». Бібліотекар Оксана Проценко запросила до дитячої установи шостий клас ЗОШ № 12, у якому навчається ціле сузір’я талантів.

Однолітків зачарували пісні у виконанні Вікторії Журавльової та Марі-Аліни Шишкалової, східні танці Діани Юрченко. Айкідо – захоплення Максима Карленка, в якому він досяг значних успіхів. Всі охочі мали змогу навіть вступити з ним у двобій.

Звісно, у стінах бібліотеки неможливо було не розказати про захоплення читанням та книгами. Про прочитані твори безкінечно може розповідати Каріна Спіцина, а Вікторія Кущенко така творча натура, що сама написала повість і створила саморобну книгу «Пригоди Вінні та Тяшки».

Про захоплення Марини та Максима Зінченків випалюванням по дереву, виготовленням сувенірів зі стрічок і вишивкою бісером розповіла виставка їхніх робіт.

Невідомо, чи були в читальній залі діти, які нічим не цікавилися б. Звісно, не всі, хто захоплюється спортом, стануть спортсменами; не всі, кому подобається музика, стануть музикантами… Головне – мати якесь улюблене заняття та друзів по інтересах.

15022017 БІБЛІОТЕКА ДБ4 (2)

Ще статті по темі

Back to top button