Суспільство

Приватні школи стають все популярнішими

Все більше чернігівців обирають для своїх чад навчання саме в приватних школах. У Чернігові дуже популярною є школа «Мудрангелики». А журнал «Новое Время» опублікував список з 12 найвідоміших приватних шкіл Києва та вартості навчання в них.

Перші три рядки списку займають Печерська ($24 тисячі на рік), Британська ($21 тис на рік) і Київська ($21 тис на рік) міжнародні школи, а «найдешевшою» серед представлених дванадцяти шкіл виявився Європейський колегіум, вартість річного навчання в якому становить $5 тисяч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На свято Миколая «Мудрангелики» стали головними помічниками Чудотворця (Відео)

1

Місця 4-11 цього списку за ціною навчання розподілилися так: Ліцей Гранд ($13 тисяч на рік), Новопечерська школа (1-4-й класи — $13 тисяч на рік; 5-11-й класи $11 тисяч на рік), Міжнародна школа Меридіан (українські класи — $6 тисяч на рік; англійські класи — $10 тисяч в рік), Олександрійська гімназія ($10 тисяч на рік), Святошинська гімназія ($9 тисяч на рік), Міжнародна французька школа ($7 тисяч на рік), Спеціалізована школа Тріумф ($6 тисяч на рік), Школа Афіни ($5 тисяч на рік).

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А скільки вартість в мудрангеликах, раз ви їх згадали. Це для чернігівців важливіше, ніж в Київських школах.

Back to top button