Суспільство

У дитячому розважальному центрі в Чернігові розгорівся скандал

Неприємна ситуація трапилася днями в Чернігові. До редакції ЧЕline звернувся Геннадій Луценко зі скаргою на дитячий розважальний центр «Fly Kids», що в Чернігові розміщується на другому поверсі ТРЦ «Голівуд».

Чоловік розповів, що в цьому закладі його родина планувала відсвяткувати дитячий день народження. Заздалегідь пан Геннадій запропонував аванс, або ж навіть внести 100-відсоткову оплату, аби бути впевненим, що за ними буде зарезервована саме та кімната, яку вони обрали. Утім, у «Fly Kids» заявили, що аванс візьмуть за день-два до свята.

Прийшовши до закладу за день до дати святкування, Геннадій був шокований. Йому заявили, що вартість входу за дитину буде майже втричі дорожчою (не 85 гривень, а вже 200).

На прохання надати йому документи з мокрою печаткою, які підтверджували б законність підняття вартості, йому відмовили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал через телятко: у Чернігові на корпоратив «Oriflame» привели тварину (Фото)

Також чернігівця обурила відсутність у куточку споживача документів. Зрештою пан Геннадій принципово відмовився від святкування у «Fly Kids», залишив скаргу на гарячій лінії закладу і звернувся до журналістів, щоб убезпечити від подібної ситуації інших батьків.

Аби почути іншу сторону конфлікту, ми звернулися до керівництва закладу.

Адвокатка компанії «Fly Kids» Наталія Родрігес відповіла, що про ситуацію знає, оскільки вчора Геннадій Луценко приходив до закладу. Є й запис його телефонного дзвінка до кол-центру, куди він звернувся зі скаргою.

Юристка запевнила, що йому надали всі документи. Також він вимагав Книгу скарг. Але оскільки Книга скарг в Україні давно скасована, то, як зазначила правчиня, заклади не зобов’язані її вести, і ця його вимога була неправомірна.

«У куточку споживача є всі документи, оскільки я особисто за цим стежу. Там у нас розміщена й інформація щодо суб’єкта господарювання – це товариство з обмеженою відповідальністю «Вертекслайн». Крім того, вчора йому видали завірену копію прайсу на меню. Ціни на інші послуги, а саме вхідний квиток, опубліковані на офіційному сайті Fly Kids, вони у вільному доступі. Чоловік відмовився дивитися сайт, йому роздрукували цей прас із сайту. У нас є правила внутрішнього користування та правила публічної оферти, і кожен, хто приходить до нас і перебуває в нашому парку, вважається, що ознайомлений із правилами цієї публічної оферти, оскільки ця інформація є відкритою. В принципі, порушень його прав як таких я не бачу», – пояснює Наталія Родрігес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Расистський скандал у матчі «Десни» у Запоріжжі (Відео)

Чому ж дитяче щастя так різко подорожчало?

«У нас політика компанії така, що залежно від періоду часу, від сприятливих умов, ми робимо або знижки на вхідні квитки, проводимо акції певні, або піднімаємо ціну на вихідні дні, святковий, канікулярний період тощо. Буває, ми знижуємо ціну на більш ніж 60%, а буває, що ми її піднімаємо. Чому не прийняв аванс адміністратор? Ми не можемо надавати послугу, яка суперечить правилам компанії. Якщо ми знаємо, що в нас на канікулярний період буде підніматися ціна, ми не можемо одній людині зробити цю послугу за тією ціною, яка була, а іншим робити за тією, яку ми встановили зараз. Те, що компанія залишає за собою право на підняття ціни, прописано в договорі публічної оферти», – зазначила Наталія Родрігес.

Дійсно, на сайті «Fly Kids» у розділі «Ціни» є примітка, що на періоди канікул і державних свят діє тариф вихідного дня.

2021-03-10_133944

Простіше кажучи, логіка «Fly Kids» проста – максимально заробити на дітях у період канікул, коли в дитячих закладах аншлаг. Безумовно, настрій дорослих від таких ситуацій не покращується. Та головне – не нашкодити дітям.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button